Nationell undersökning om hbtq-personers umgänge med barn och föräldraskap

Är du hbtq-person på något sätt? Vill du bli eller är du förälder? Eller har du erfarenhet av föräldraskap och/eller umgänge med barn? Om du svarar ja dessa frågor är det just dig vi söker!

Sedan två år tillbaka driver vi på RFSL Stockholm den här hemsidan (hbtqfamiljer.se) och vi arrangerar även stödjande och sociala verksamheter i Stockholm för hbtq-personer som är eller planerar att bli föräldrar, eller som har erfarenhet av föräldraskap och/eller umgänge med barn. Allt detta görs inom ett projekt som är finansierat av Arvsfonden.

Under vårt arbete de senaste åren har vi uppmärksammat att behovet av våra insatser verkar finnas även i övriga Sverige, inte bara i Stockholm. Vi genomför därför just nu en enkätundersökning. Syfte med undersökningen är att kartlägga behovet av stödjande och sociala insatser för hbtq-personer kopplat till föräldraskap/umgänge med barn, i hela landet.

Du kommer att svara på frågorna helt anonymt, dina svar kommer inte gå att spåra till dig personligen. En del av frågorna är obligatoriska, en del av frågorna väljer du själv om du vill svara på, beroende på om de är aktuella för dig eller inte. Det är möjligt att klicka sig igenom enkäten utan att lämna några fritextsvar, men vi uppskattar alla fritextsvar vi får. Att svara på enkäten tar ca 20 minuter, beroende på hur många fritextsvar du väljer att lämna.

Har du synpunkter utöver det som vi frågar om i enkäten är du varmt välkommen att höra av dig till oss via mail. Detsamma gäller förstås om du har frågor till oss. Du når oss på mailadress hbtqfamiljer@stockholm.rfsl.se

enka%cc%88tenDu kommer vidare till undersökningen genom att KLICKA HÄR.

Tack för att du tar dig tid att svara på våra frågor. Dina svar är av stort värde för oss!

Kommentera
Kommentera detta, eller andra blogg-inlägg på vår Facebooksida
 

Skribent

Veronica Hulthén

arbetar som redaktör för hbtqfamiljer.se

Dela